onsdag den 1. september 2010

The Badge Effect


I forbindelse med lanceringen af Fucking Flink har Tina Werborg fra forlaget og jeg sendt badges med ud, når bogen er røget ud til journalister. Kim fra Go'Morgen P3 tog et af dem på, da han skulle til bryllup.

"Smil fucking mere" stod der på det.

Kim rapporterer, at det virkede. Stort set alle bryllupsdeltagere var henne og nærlæse, hvad der stod på hans badge. Og da de havde set det, var den helt overvejende reaktion at folk begyndte at ...

... smile.

Nogle gange skal der ikke mere end et badge til.

4 kommentarer:

 1. Hvad gør man hvis man gerne vil ha' fat i en badge eller to og en t-shirt. Det er jo et godt budskab.

  SvarSlet
 2. hej Lars:-)
  nu har jeg jo ikke læst bogen endnu - men jeg er sikker på det er en "nødvendig" bog. En bog, der bør komme ud til landets skoler, hvor eleverne kan lave fucking flink dage...og opleve effekten af åbenhjertighed sprede sig som ringe i vandet. Jeg håber at bogen osse kommer ind på, at dét at være fucking flink ikke blot går ud på at smile og være glad hele tiden, men osse at dét at være fucking flink osse handler om at være flink ved andre mennesker der ikke har det godt og lytte til dem og sige - det er ok du er ked af det. For der er for meget forlorenhed allerede herhjemme. Det er jo blandt andet én af grundene til at Danmark røg op på førstepladsen som verdens lykkeligste land. Det var spørgsmål som hvorvidt man havde råd til designermøbler og smart tøj, der blev givet som begrundelse for at man skulle være lykkelig. men ægte lykke kommer ikke af blot at klistre smilet på. Smilet skal komme fra hjertet og det kommer ikke af design og mode. Det kommer af at man accepteres på godt og ondt. For dén man er - osse når man er trist og nede - som mange danskere jo netop ér. Så det er noget jeg håber du vil udbrede. At danskerne smider smilemasken og bliver hele mennesker der både selv kan rumme de "grimme" følelser ved sig selv OG ved andre. Deraf kommer den ægte lykke. Dér hvor man ikke er misundelig på andre. Hvor man tør være et helt menneske. Hvor man har roen indeni og dermed et helt naturligt overskud til at være noget for andre. Jeg tror finnerne har fået titlen som verdens lykkeligste folk af samme årsag. Fordi de har naturen, roen og osse en accept af de følelser vi danskere helst ikke vil se i øjnene. Lykke er når du ikke længere føler behov for at andre skal opfatte dig som sådan - men når du har modet til at være DIG - med ALT hvad det indebærer. Så er naboens hæk - uanset hvor velklippet og grøn den måtte være - alligevel ikke nær så smuk og dejlig som din egen mælkebefængte høje blegnede græsplæne.
  Ha en dejlig dag:-)

  SvarSlet
 3. Hej Lars,

  Jeg er politibetjent og arbejde i en periode i København, hvor vi havde sådan et badge siddende på solskærmen i en af vores gruppevogne :)

  Jeg anede ikke hvor det kom fra, men det har givet anledning til mange smil og gode snakke.

  Tak for arbejdet og det glade budskab.

  Mvh Rasmus

  SvarSlet